José Mor

Ha estat guardonat amb diversos premis entre els quals destaquen: el Primer Premi en la VIII edició del Concurs "Germans Claret" (1995); el Primer Premi en la modalitat de corda del Concurs Permanent de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals d'Espanya, celebrat a Sabadell (1998); el Primer Premi del IV Concurs de Joves Intèrprets "Ciutat de Xàtiva" (2000).

Membre fundador del L.O.M. Piano Trio amb el qual ha estat guardonat amb el primer premi del concurs nacional Paper de Música de Capellades (2003) i en el concurs nacional de música de cambra Montserrat Alavedra (2004), el primer premi en la XI edició del concurs internacional de música de cambra International Music Tournament Competition "celebrat a França al desembre del 2004. Amb aquesta formació ha enregistrat per a Naxos, Columna música i La mà de Guido. Ha actuat com a solista davant la JONDE, l'OBC, la Banda Municipal de Barcelona entre d'altres conjunts.

José va estudiar al Conservatori Superior de Música "Joaquin Rodrigo" de València, on obté el títol de professor Superior de Violoncel. Perfecciona els seus estudis amb Lluís Claret a L'Escola de Música de Barcelona i a Londres amb Charles Tunnell. Paral•lelament, ha rebut classes magistrals de Vicente Costa, Pere Corostola, Martti Roussi, Bernard Greenhouse i Frans Helmerson.

Neix a Godella (València) el 1976. En l'actualitat és Violoncel Solista de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (O.B.C.) i professor a l'ESMUC.