La Biblioteca exposa la Col·lecció Musical Casa Àsia

El juliol de 2013 Casa Àsia va cedir a la Biblioteca de l’Esmuc part del seu fons d’enregistraments audiovisuals i bibliogràfic vinculats amb la música d’Àsia i el Pacífic. Amb aquest motiu, la Biblioteca ha enllestit una exposició que es podrà visitar del 10 de febrer al 4 d’abril de 2014.

Exposició Casa Àsia

Casa Àsia va cedir en comodat a l’Escola Superior de Música de Catalunya un fons format per 955 enregistraments sonors, 16 llibres i 6 enregistraments de vídeo que tracten sobre la música de l’Àsia i l’àmbit cultural i territorial del Pacífic.

A l’exposició es pot veure una mostra representativa de tot aquest material audiovisual. La resta de documents es troben disponibles al catàleg bibliogràfic de la Biblioteca que es pot consultar en línia.

     
Sorteig d’un enregistrament

Les persones que visitin l’exposició podran participar en el sorteig d'un enregistrament d'Horacio Curti titulat Ichi. Per participar-hi cal ser estudiant, professor, PAS o usuari extern amb carnet de la Biblioteca. Només s'ha de complimentar una butlleta i contestar dues preguntes relacionades amb l'exposició.

 

Més informació:

Web de Casa Àsia

Flickr amb fotografies de l'exposició