Exposició Congrés internacional Interpretar la música ibèrica del segle XVIII

La Biblioteca de l'Esmuc ha organitzat una exposició dedicada al Congrés internacional Interpretar la música ibèrica del segle XVIII. Vine a veure-la i participa en el sorteig de dues partitures! Del 7 de juliol al 24 d'octubre.

L'exposició conté una selecció de les principals obres de música ibèrica del segle XVIII disponibles a la Biblioteca. S'hi poden veure llibres, partitures, articles de revista i enregistraments sonors. Entre aquests documents cal destacar una novetat editorial que molt amablement ens ofert en donació el Servicio de Publicaciones de la Universidad Autónoma de Madrid:

Lolo, Begoña. La Música en la Real Capilla de Madrid : José de Torres y Martínez Bravo, h.1670-1738. Madrid: Universidad Autónoma de Madrid, DL 1990.

Donació del Servicio de Publicaciones de la Universidad Autónoma de Madrid.

lolo

     

Exposicio-Congres-internacional-Interpretar-la-musica-iberica-del-segle-XVIII_medium

Sorteig de dues partitures

Les persones que visitin l’exposició podran participar en el sorteig de dues partitures:

  • Obras de la Capilla de Música de la Catedral de Albarracín (Teruel) de los siglos XVII y XVIII. Zaragoza: Institución Fernando el Católico, 1986.
  • Manalt, Francisco. Sonatas III-IV para violín y piano. Barcelona: Instituto Español de Musicología, 1960.

Per participar-hi cal ser estudiant, professor, PAS o usuari extern amb carnet de la Biblioteca. Només s'ha de complimentar una butlleta i contestar dues preguntes relacionades amb l'exposició.

El 12 de setembre de 2014 Catalunya Música va emetre un reportatge dedicat a l’exposició Congrés internacional Interpretar la música ibèrica del segle XVIII. El programa, emès dins l'informatiu Notes de clàssica, ha estat dirigit per Pere Andreu Jariod i pot consultar-se a través del seu blog, El quadern de l'apuntador.