Les novetats del mes de desembre ja estan a la biblioteca!

Com cada mes, podreu trobar les novetats rebudes a l'expositor situat a l'entrada de la Biblioteca. Aquest mes destaquem:

  • Instrumentación y orquestación clásica y contemporánea: Vol. I-IV d'Agustí Charles
  • Integral de l'obra per a piano de Pau Casals interpretada per Jordi Camell.
  • Continental blues de Matthew Simon Quartet.

Aquest mes destaquem:

Instrumentación y orquestación clásica y contemporánea: Instrumentación: instrumentos de viento, la voz de Agustí Charles.

En aquest primer llibre es contemplen les possibilitats tècniques i interpretatives dels grups  d’instruments de vent fusta i metall i la veu. També inclou un apartat dedicat a la veu que inclou tècniques, possibilitats i qualitats de cada tipologia vocal.
Instrumentación y orquestación I

Instrumentación y orquestación clásica y contemporánea: Instrumentación: instrumentos de percusión y teclado de Agustí Charles.

A aquest segon volum, es centra en els instruments de percussió i teclat. L’autor dóna èmfasi en la importància d'aquests instruments i proporciona informació per a conèixer la seva tècnica i els procediments de realització musical.
Instrumentación y orquestración II

Instrumentación y orquestación clásica y contemporánea: Instrumentos de cuerda de Agustí Charles.

En el tercer volum, l’autor es centra en la família d’instruments de corda, tant fregada com polsada. A més, posa en ordre totes les qüestions tècniques des de la música tradicional fins a l’actualitat. També, com a la resta de treballs d’aquesta col·lecció, fa èmfasi en diferents àmbits dels conjunts instrumentals com són l’orquestra i els conjunts de música de cambra.
Instrumentación y orquestración III

Instrumentación y orquestación clásica y contemporánea: Libro de trabajos de Agustí Charles.

En aquest últim volum trobem l'estudi destinat a perfeccionar i desenvolupar les tècniques orquestrals descrites en la resta de volums, amb un mètode i procediment evolutiu que permet un aprenentatge autodidacta.
Instrumentación y orquestración IV

Integral de l'obra per a piano de Pau Casals interpretada per Jordi Camell.

 

Enregistrament sonor de l’Integral de l’obra per a piano de Pau Casals interpretada pel pianista Jordi Camell. Pau Casals va composar una música íntima, delicada i emotiva que s’allunya de les arrels folklòriques del nostre país o de la música francesa d’aquella època i s’apropa al romanticisme del centre d’Europa del segle XIX. Destaca que és el primer enregistrament musical mundial feta d'aquesta obra.

Pau Casals

Continental blues de Matthew Simon Quartet.

Enregistrament sonor interpretat per Matthew Simon Quartet on presenta el seu disc Continental Blues. En aquest disc es poden escoltar cançons de diferents compositors interpretades per aquest quartet i també cançons pròpies com la que dóna nom a aquest disc.
Matthew Simon

Recordeu que també podeu consultar la llista de novetats completa a la pàgina web. No us ho perdeu!