5a edició de la Fira del llibre de música i la partitura

5a edició de la Fira del llibre de música i la partitura

Dijous 22 de novembre l’Escola Superior de Música de Catalunya acollirà la 5a Fira del llibre de música i la partitura, organitzada pel Gremi d'Editorials de Música de Catalunya, el Gremi d'Editors de Catalunya i la Biblioteca de l’ESMUC. La Fira vol apropar la producció de les editorials als estudiants, al professorat i a la resta de públic interessat. El programa de la Fira també compta amb dues conferències.

Al llarg del dia, els interessats podran consultar les obres exposades i contactar directament amb els editors per fer-los consultes o demanar exemplars molt concrets. Com a les edicions anteriors, els assistents es podran beneficiar de descomptes especials en l'adquisició de llibres i partitures.

Enguany aquesta mostra compta amb la representació de l'Editorial Boileau, Brotons & Mercadal, Clivis Publicacions, Dinsic Publicacions musicals, La mà de Guido i Tritó Edicions.

Conferències

Dins del programa de la Fira d’aquest any també es realitzaran dues conferències obertes a tots els interessats i al públic extern de l’Escola. Les conferències són les següents:

12h. CEDRO: Solucions legals per millorar la qualitat de la docència a les escoles de música. A càrrec de Patricia Riera Barsallo, cap de la delegació de Catalunya de CEDRO (Centre Espanyol de Drets Reprogràfics).

17h. L’ofici d’editor de música. A càrrec de Francesca Galofré, fundadora i directora de DINSIC Publicacions musicals. Presidenta del GEMC i coordinadora de la CEM GEC.

Més informació: