Professorat

El Departament reuneix professorat qualificat i diversificat pel que fa a tendències, tècniques, mitjans i enfocaments en el món de la producció i la gestió musicals. Mitjançant la diversitat d'aquest professorat, els estudiants poden escollir les línies de treball més afins a les seves preferències.

Oriol Aguilà

Oriol Aguilà

Oriol Aguilà és el Director del Festival Castell de Peralada des de 2010. Anteriorment ha estat Director d’Estratègia i Marca, i membre del Comitè de Direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. 

Jordi Alomar

Alomar, Jordi

Des de 2011 és redactor habitual de la Revista Musical Catalana. Actualment combina la docència amb la gestió cultural freelance, amb projectes com l’assessoria de continguts a Sampler Sèries a L’Auditori de Barcelona o la coordinació d’IF Barcelona.

David Cardenal

Cardenal, David

Director de Little Red Corvette Records, segell discogràfic especialitzat en música urbana, establert a Barcelona des de fa més de 10 anys. Responsable de Músiques Urbanes i Nous Negocis a Music Bus, empresa de management, booking i discogràfica.

Enric Enrich

Enrich, Enric

Enric Enrich exerceix com advocat a Barcelona des de 1980, actualment a Enrich Advocats, dedicat al dret mercantil en general i dret de l’entreteniment i al assessorament en general a les empreses i persones de les industries creatives.

Joan Fargas

Joan Fargas

Pare, gestor cultural i músic. Interessat en les persones, les relacions humanes, les expressions artístiques i els processos de transformació personals i col·lectius. Ha treballat en diferents aspectes de la intersecció entre educació i cultura, des de les perspectives de l'interpretació, pedagògica, creativa, de gestió i de producció. 

Xavier Fina

Fina, Xavier

Xavier Fina Ribó és llicenciat en filosofia (UAB) y master en gestió cultural (UB). Des de 2005 és professor del Departament de Producció i Gestió de l’Escola Superior de Música de Catalunya. Entre 2007 i 2017 va ser cap del departament.

mma Grimalt

Grimalt, Imma

Contrabaixista i historiadora de l’art. De les diferents orquestres en què he tocat, voldria destacar la JONDE i l’Orquestra Simfònica del Vallès, on vaig ser titular durant 9 anys. L'esperit emprenedor em fa entrar en el mon de la gestió musical i creo una empresa, Musical Difusió, de representació d’artistes i management. 

Joan Oller

Oller, Joan

Llicenciat en administració i direcció d’empreses per ESADE i en filosofia i ciències de l’educació per la Universitat de Barcelona, ha estat gerent de l’Orquestra Simfònica del Vallès (1995-98), de la Fundació Pablo Sarasate de Pamplona (1998-2000) i de l’Orquestra Simfònica de Castella i Lleó (2000-2001). 

David Regalado

Regalado, David

Professional amb més de 20 anys d'experiència en els sectors públic i privat. Els darrers 12 com a professional del sector cultural tant en tasques de gestió com de mecenatge. Orientat a la gestió, a l'organització de processos i projectes i a la professionalització del sector cultural i educatiu.

Pep Salazar

Salazar, Pep

Director executiu d'Offf Barcelona. Postgrau de la Universitat de Barcelona en gestió i polítiques culturals. Coordinador amb experiència amb una demostrada trajectòria de la indústria de la investigació. Especialitzat en emprenedoria, gestió d'esdeveniments i relacions internacionals.  

Alberto Sampablo

Sampablo, Alberto

Amb un llarg recorregut en el mon de les orquestres de Catalunya, ha estat responsable de documentació musical, director tècnic, director executiu i gerent de les principals formacions del país. També va ser el fundador i primer president de l'Associació Catalana d'Orquestres Professionals i vocal de la Junta directiva de la Asociación Española de Orquestas Sinfónicas.

Núria Sempere

Sempere, Núria

Núria Sempere ha compromès la seva trajectòria professional a la democratització de l’accés a la pràctica artística i la generació d’espais de participació des de diferents responsabilitats directives en l’àmbit de les escoles de música.

Isabel Villanueva

Villanueva, Isabel

Isabel és professora Contractada Doctor al UIC (Barcelona), UNAV (Pamplona) i UCLA (Los Angeles). També és fundadora de Sweet-Bird, empresa dedicada al management artístic. Doctora en Comunicació, llicenciada en Comunicació Audiovisual i en Publicitat i Relacions Públiques.