Europa és a l'abast

Redacció ED
Redacció ED
Posa't en contacte

Experiències Erasmus

0
Share

El programa Erasmus és un dels majors èxits de l'Europa unida i ja són moltes les generacions de ciutadans que han gaudit de les possibilitats de mobilitat que ofereix. Des del primer any de funcionament de l'Esmuc, incorporar la mobilitat en la política internacional va ser una de les prioritats de la direcció de l'Escola, i a hores d'ara són molts els estudiants que han gaudit de beques personals per estudiar en centres europeus o que han assistit a una masterclass de professorat visitant que ha vingut a l'Esmuc a través del programa Erasmus: aquest curs 2019/20, per exemple, gairebé cada setmana gaudim d'una visita de professorat internacional al centre, i d'un programa d'improvisació, fruit d'un projecte europeu, que en el futur pot esdevenir un màster en improvisació que situarà l'Esmuc com a una institució capdavantera en aquesta especialitat.  

Perquè el programa va més enllà que un estudiant passi 4 o 9 mesos a l'estranger: aprofundir en bones pràctiques, intercanviar metodologia docent, adquirir noves competències lingüístiques o canviar dinàmiques d'aprenentatge són objectius constants que aquesta mobilitat d'estudiants, professorat i personal de l'Escola ens permet assolir. En més de 15 anys d'experiència, hem dibuixat un mapa de centres i ciutats d'interès i continuarem treballant per definir i donar resposta a les necessitats que es presentin.

Aquests dies, els nostres estudiants estan elaborant les seves sol·licituds per poder marxar durant el curs 2020/21. En l'equilibri d'expectatives, il·lusions i incertesa: Amsterdam, Helsinki, Basilea, Paris... Europa és a l'abast, només ens cal continuar amb la implicació de tothom per consolidar aquesta construcció.

Comentaris (0)

Log in or create a user account to comment.