I a final de curs, Chicuelo

Sara Martínez
Sara Martínez

Estudiant de Musicologia de l'ESMUC

Posa't en contacte

La cobla de l'Esmuc tocarà amb la Sant Jordi en dos concerts

Gent Esmuc
Altres publicacions
0
Share

El Departament de Música Tradicional de l’Esmuc, on Joan Asensio n’és el cap de departament, prepara els nous projectes per aquest curs, entre els quals es troba el Cicle d’Aliança del Poblenou, les col·laboracions amb el Centre Artesà Tradicionàrius, la tercera edició de la Jornada d’Estudi dels Instruments de la Cobla (JEIC) i la col·laboració amb ateneus.

El cicle de concerts amb l’Aliança del Poblenou comptarà amb dos concerts amb la Cobla Sant Jordi i la cobla de l'Esmuc. Les dues actuacions estaran organitzades per l’Escola i seran al Casino de l’Aliança del Poble Nou. La primera tindrà lloc el 20 de gener del 2020, dirigida per Marcel Sabaté, i serà a les 20.00 h en format taquilla inversa. El concert s’anomenarà Dues cobles, un camí i el seu nom fa referència a “seguir aquest camí” per professionalitzar els estudiants en una cobla. L’altre concert titulat Stravinsky digué: més Garreta! estarà dirigit per Jordi Figaró i tindrà lloc el 25 de maig també a les 20.00 h en format taquilla inversa. Els dos concerts es poden consultar al programa del Cicle de concerts de Cobla a Barcelona.

A més a més, un altre projecte serà el d’una sèrie de col·laboracions que comptaran amb la inclusió d’un concert de l’Escola al Centre Artesà Tradicionàrius (CAT). Tanmateix, seran part del calendari del Departament les jornades del tible, de la tenora, el flabiol i el tamborí, i la tercera edició de la Jornada d’Estudis dels Instruments de la Cobla (JEIC) en col·laboració amb la Confederació Sardanista de Catalunya.

Seguidament, també cal remarcar les col·laboracions que hi haurà aquest curs amb els ateneus, on se celebraran dos concerts en el Cicle Anual de Cultura Popular als Ateneus. Una altra activitat, a part d’una sèrie de classes magistrals, serà el Gran Conjunt de Flamenco del Departament dirigit per Chicuelo el 21 de maig del 2020 a la Sala 4 de l’Auditori. Per tancar el curs tindrem també el concert del Gran Conjunt de Música Tradicional dirigit per Marcel Casellas.

Comentaris (0)

Log in or create a user account to comment.