LleidArt Ensemble celebra cinc anys

Redacció ED
Redacció ED
Posa't en contacte

La major part dels seus components es van formar a l'Esmuc

Gent Esmuc
Altres publicacions
0
Share

L'ensemble LleidArt va néixer l’any 2014 gràcies a la iniciativa de dues de les seves components, Marta Castelló i Neus Puig, pianista i flautista del Duo Atzur. En un primer moment, el grup es va plantejar un únic objectiu, interpretar el Carnaval dels animals de C. Saint-Saëns a l’Auditori de Lleida amb músics de la ciutat. Aquest concert va resultar tot un èxit, no només un concert “a l’ús” sinó un espectacle familiar de creació conjunta amb l’Aula de Teatre de Lleida. Posteriorment, l’ensemble es va plantejar l’opció de seguir com a grup oferint concerts i espectacles de creació pròpia, essent grup resident a l’Auditori de Lleida.

Tots els seus projectes tenen un element comú: la creació d’espectacles musicals i visuals de diverses temàtiques. No els fa por embarcar-se en terreny desconegut perquè el que tenen clar és que cada projecte ha de ser únic i diferent. Un altre dels seus objectius, resultat de la seva essència, és fusionar-se amb entitats i artistes d’altres àmbits com el teatre o les arts visuals. Algunes de les seves col·laboracions han estat amb el Centre de Titelles, R. Molins, Zum-Zum teatre, amb els compositors D. Esterri i J. Nus i amb el director musical Xavier Puig, entre altres.

Aquesta temporada repeteixen l'espectacle “Fora de Sèrie”, un concert familiar que mostra un recorregut musical i visual pels temes de les millors sèries de les darreres dècades.

Comentaris (0)

Log in or create a user account to comment.