White flowers, debut de Gessamí Boada

Redacció ED
Redacció ED
Posa't en contacte

Un àlbum a mig camí del pop i el jazz

Gent Esmuc
Altres publicacions
0
Share

White Flowers” (Segell Microscopi, 2018) és el títol del primer disc de Gessamí Boada, graduada a l'ESMUC en Interpretació de la Música Moderna i Jazz el 2017. Després de guanyar el concurs Live Your Music el 2016 i d'un Erasmus a l'escola alemanya Popakademie Baden-Württemberg, la cantant s'interessa pel 'songwriting', per la composició de cançons.

Al seu projecte final de grau va poder mostrar la seva faceta de cantautora i va oferir un concert a la Sala 4 de l'Auditori. Mesos més tard, presentaria el projecte al Mercat de Música Viva de Vic, dins l'OFF Mercat, de la mà de l'ESMUC i finalment, prendria forma el seu primer àlbum. “White Flowers” es va publicar el l'abril del 2018 i es va presentar oficialment el mateix mes al C.A.T Tradicionàrius.

L'àlbum debut de Gessamí Boada recull onze temes propis en català, en anglès i en castellà amb influències del jazz, del pop i del soul. La producció ha corregut al càrrec de l'ex-alumne de teclats Kquimi Saigi i hi han col·laborat graduats com Pau Figueres, Bernat Guàrdia, Albert Carrique o Clara Gorrias. També hi han gravat músics reconeguts, com Pep Terricabras o Vic Mirallas, i compta amb dues col·laboracions en forma de duet: un amb la cantautora Judit Neddermann, T'enviaré, i un altre compost i cantat amb l'alemany Léon Rudolf, Angel's Lullaby.

White Flowers brilla per una producció musical elegant i de gran qualitat. Amb aquest primer treball discogràfic sota el braç, Gessamí Boada dona el tret de sortida a una prometedora carrera en l'escena musical del país i, segons Esteban Linés (La Vanguardia) “debuta amb una obra impecable”.

Comentaris (0)

Log in or create a user account to comment.