Nou projecte a duo Poema Harmónico

Redacció ED
Redacció ED
Posa't en contacte

Maria Camahort i Carles Marigó actuaran dins la 8a Temporada de Concerts de La Societat Filharmònica "Música i Art"

Gent Esmuc
Altres publicacions
0
Share

La guitarrista Maria Camahort (formada a l'ESMUC i a la Guildhall School de Londres, actualment professora al Conservatori de Badalona) i el pianista Carles Marigó (format a l'ESMUC, amb estudis de Màster al Tchaikovsky Moscow State Conservatory i actualment professor d'Improvisació i Acompanyament a l'Escola) estrenen el seu projecte a duo, Poema Harmónico, el 28 de febrer, dins de la 8a Temporada de Concerts de La Societat  Filharmònica ¨Música i Art¨ de Picanya, València.

El duo presenta la seva perspectiva personal de l'escola de vihuela espanyola del segle XVI, amb compositors com Alonso Mudarra, Luis de Narváez, Miguel de Fuenllana… fins arribar als tractats de guitarra barroca de Gaspar Sanz i Francesc Guerau, ja a l'últim quart del S.XVII. Aquest viatge musical inclou freqüents incursions al nostre present, amb recreacions contemporànies d'aquestes joies musicals.

Altres concerts de la 8a Temporada de Concerts de La Societat Filharmònica ¨Música i Art¨ inclouen actuacions del Quartet Iberia i els pianistes Antonio Galera i Vittorio Forte.

Comentaris (0)

Log in or create a user account to comment.