Gerard Pastor nominat als Premis Gaudí

Redacció ED
Redacció ED
Posa't en contacte

També es va endur el premi a Millor Música al Festival Cinespaña de Toulouse

Gent Esmuc
Altres publicacions
0
Share

El compositor, pianista i director d’orquestra Gerard Pastor va resultar nominat a l’edició dels Gaudí 2019 pel seu treball a “Jean-François i el sentit de la vida” dirigida per Sergi Portabella. La música, de tall barroc i pre-clàssic, competia amb “El Fotógrafo de Mauthausen” amb música de Diego Navarro, “Petitet” amb música de Josep Sanou i “Entre dos aguas” amb música de Kiko Veneno i Raúl Refree. Aquesta darrera es va endur finalment el guardó després de la votació dels 470 acadèmics membres de l’Acadèmia del Cinema Català.

La banda sonora de Jean-François i el sentit de la vida ha anat acumulant reconeixements des de la seva estrena al passat juliol. Va ser finalista als Premios MundoBSO com a millor banda sonora espanyola del 2018, va obtenir el guardó a millor música al Festival Cinespaña de Toulouse i reconeguts crítics com Àlex Gorina i Conrado Xalabarder l’han situat al capdavant de les produccions nacionals del 2018. Al març del 2019 s’editarà discogràficament de la mà de Rosetta Soundtrack. Enregistrada per la Furius Music Orchestra amb Belisana Ruiz com a solista i amb Sixto Càmara i Enric Giné com a responsables de l’enregistrament.

Pastor va cursar l’Esmuc entre el 2003 i 2007 l’especialitat de piano i entre 2008 i 2013 la de direcció d’orquestra i va cursar les materies de Música per a Mitjans Audiovisuals amb Arnau Bataller. Actualment és professor convidat del Màster en Composició de Bandes Sonores i Música per a Mitjans Audiovisuals.

 

Crítica de MundoBSO escrita per Dion Baillargeon

https://www.mundobso.com/bso/jean-franois-y-el-sentido-de-la-vida

 

Article Editorial de MundoBSO escrit per Conrado Xalabarder

https://mundobso.com/editorial/por-un-goya-que-no-sea-sordo

 

Article de La Finestra Indiscreta escrit per Àlex Gorina

https://www.ccma.cat/catradio/la-finestra-indiscreta/els-gaudi-son-catalunya/noticia/2900383/

Comentaris (0)

Log in or create a user account to comment.