Santi de la Rubia, a la Focusyear Band

Redacció ED
Redacció ED
Posa't en contacte

El saxofonista valencià, seleccionat al costat d'altres sis músics per formar part de la prestigiosa banda

Gent Esmuc
Altres publicacions
0
Share

Des del mes de setembre, Santi de la Rubia és integrant de la Focusyear band. El músic, que resideix a Barcelona des del 2002, s'ha traslladat aquest any a la ciutat suïssa de Basilea per dedicar-se en exclusiva a aquesta nova aventura. Es tracta d'un projecte impulsat per la Musik Akademie de Basilea que segueix l'estela d'altres grans programes, com el World Music Institute a Berklee i el Monk Institute a Los Angeles. En ell, músics procedents de tot el món són seleccionats per ser dirigits de manera regular per reconeguts músics a nivell mundial com Guillermo Klein, Wolfgang Muthspiel, Dave Liebman, Jim Black, Jordi Rossy, Dominique Girod, Billy Childs, Ambrose Akinmusire, Marilyn Mazur, Seamus Blake, Nils Wogram, Norma Winston, Julian Lage, John Hollenbeck i Django Bates. En finalitzar la residència de cada un d'aquests músics, la banda actua en directe al costat d'ells en el Jazzcampus Club.

Els seus concerts es poden seguir per streaming a través del web del JazzCampus i al llarg de l'any giraran per diferents ciutats europees, participant en festivals de jazz com el de Viena.

Santi de la Rubia es va graduar amb matrícula d'honor l'any 2006 a l'Esmuc, i pertany a la segona i prolífica generació d'estudiants de l'àmbit del jazz, on va coincidir amb músics avui en dia consolidats com Roger Mas, Jaume Llombart, Julián Sánchez, Ramon Prats, Jordi Berni o Albert Cirera, entre d'altres.

Comentaris (0)

Log in or create a user account to comment.