Lluc Casares, premi per partida doble

Redacció ED
Redacció ED
Posa't en contacte

El grup Enderrock li atorga el millor disc de Jazz del 2018 segons la crítica i l'AMJM, el premi Jove Talent

Gent Esmuc
Altres publicacions
0
Share

Lluc Casares (Barcelona 1990) va estudiar el grau superior a l'Esmuc, el màster al Conservatorium d'Amsterdam i actualment és el primer peninsular cursant el prestigiós programa Artist Diploma de la Juilliard School of Music (Nova York) dirigit per Wynton Marsalis.

Al final del seu primer curs a Nova York, en Lluc va decidir gravar el que seria el seu segon disc sota el seu nom, Sketches Overseas (Outside In Music 2018), un disc que compta amb personalitats destacades de l'escena de Nova York, com Joel Ross o Philip Dizack, així com alguns dels seus companys a la Juilliard (Francesco Ciniglio, Addison Frei, Mark Lewandowski). El disc conté música original gairebé en la seva totalitat, ja que també inclou un arranjament d'un tema d'en Thelonious Monk.

Aquest disc ha guanyat recentment el premi del disc de Jazz de l'any segons la crítica del grup Enderrock i ha contribuït en la decisió de l'AMJM (Associació de Músics de Jazz i Música Moderna) d'atorgar a en Lluc el premi “Jove Talent” anual.

El concert oficial de presentació del disc serà el 12 de març a la sala Jamboree de Barcelona.

Comentaris (0)

Log in or create a user account to comment.