La pianista Farré Rozada estrena disc

Redacció ED
Redacció ED
Posa't en contacte

The French Reverie inclou compositors contemporanis francesos dels segles XX i XXI i nous talents

Gent Esmuc
Altres publicacions
0
Share

La pianista Laura Farré Rozada, formada a l'ESMUC i al Royal College of Music de Londres, publica el seu primer disc de música clàssica contemporània. El disc l’han fet possible 208 mecenes de 28 països. The French Reverie és un homenatge al repertori per a piano francès dels segles XX i XXI.

El disc es basa en un concepte de somni circular que explota algunes de les obres més importants dels compositors francesos Messiaen, Dutilleux, Manoury i Escaich, contextualitzades i complementades per les del búlgar Vladimir Djambazov, el finlandès Joel Järventausta i l'israelià Ofer Ben-Amots", explica Farré Rozada.

Un repertori de compositor coneguts i altres d’emergents com el finlandès Joel Järventausta, de 23 anys. Farré Rozada ha preparat a consciència el repertori. L'ha treballat amb tots els compositors vius. Ha viatjat expressament a França i Bulgària, per poder ajustar-ne la interpretació i, sobretot, conèixer el llenguatge i el context.

El disc està editat sota el segell Edicions Albert Moraleda. El propi Moraleda n'ha estat l'enginyer de so. Inclou set temes. Tot plegat un repertori contemporani que la jove pianista Laura Farré Rozada vol ajudar a difondre. El disc està disponible a les principals plataformes digitals, com ara Spotify.

La pianista de Vilanova i la Geltrú prepara la gira de presentació del CD que vol interpretar a tots els països dels compositors a més de casa nostra.

Comentaris (0)

Log in or create a user account to comment.