Laura Farré Rozada, una entre mil dones

Redacció ED
Redacció ED
Posa't en contacte

La pianista formada a l'ESMUC, seleccionada a l'exposició "D'ONES"

Gent Esmuc
Altres publicacions
0
Share

L'exposició "D'ONES: (R)evolució de les Dones en la Música" posa al descobert la carrera d'un miler de dones que han deixat petjada o comencen a donar les primeres passes en les diferents disciplines musicals a Catalunya.

S'hi pot constatar la presència de diverses artistes vinculades a l'Esmuc. Una d'aquestes és la pianista vilanovina Laura Farré Rozada, qui va cursar els seus estudis de grau i màster de piano a l'Escola amb Jean-François Dichamp. Ara la Laura és a Londres, a punt de finalitzar un segon màster en Interpretació amb Andrew Zolinsky al prestigiós Royal College of Music.

D'ONES ha estat organitzada per la revista Enderrock amb el suport de la Generalitat, i es podrà veure al Palau Robert de Barcelona fins al 23 d'abril. La mostra recull diferents estils musicals i explica la trajectòria de cantants, compositores, intèrprets o empresàries del sector, per tal de "posar en relleu l'evolució que la presència de les dones ha tingut en la música i destacar alhora la dimensió, la diversitat i la qualitat de la música en veu de dona a Catalunya".

La referència a Laura Farré Rozada es troba a la sala dedicada a la Música Clàssica i a l'Òpera, on es pot consultar una fitxa curricular i veure un vídeo de la pianista interpretant "Jeux de doubles" del compositor francès Thierry Escaich.

Comentaris (0)

Log in or create a user account to comment.