L'Esmuc

Redacció ED
Redacció ED
Posa't en contacte

Obre les portes als futurs estudiants

0
Share

Al llarg del mes de març, l’Esmuc porta a terme diverses accions orientades a donar a conèixer les seves  instal·lacions i a informar tots aquells que consideren la possibilitat d’estudiar al centre sobre el contingut de les diverses especialitats i les sortides professionals que se’ls presentaran en acabar.

La jornada de portes obertes (dissabte 4 de març) és el contacte primer i més general entre el públic i l’Escola. Tot seguit, el període d’aules obertes (del 6 al 17 de març) ofereix als interessats la possibilitat d’assistir a les classes com a oient i, d’aquesta manera, fer-se una idea molt aproximada de com seria estudiar aquí. Viure en primera persona la dinàmica de les classes i poder establir contacte amb el professorat és una experiència engrescadora però també molt útil per als futurs estudiants.

Ja de manera més específica, per aquells que han pres la decisió de cursar el títol superior de música a l’Esmuc, el centre posa al seu abast un curs d’orientació per a les proves d’accés que, de manera pràctica i sobre exemples reals, els proporcionarà les eines necessàries per realitzar els dictats i les anàlisis en les quatres opcions disponibles: música clàssica i contemporània i tradicional, jazz i música moderna, música antiga, i flamenco. L’èxit d’aquesta fórmula, que ja ha arribat a la cinquena edició, es correspon amb uns millors resultats dels aspirants en les proves d’accés.

Totes les accions formatives i informatives que l’escola organitza aquest propers dies  requereixen inscripció prèvia i són paral·leles a les que tenen lloc al Saló de l’Ensenyament (recinte firal de Montjuïc, del 22 al 26 de març), on l’Esmuc es dóna a conèixer a un públic més ampli.

Comentaris (0)

Log in or create a user account to comment.