Andrea Motis

Redacció ED
Redacció ED
Posa't en contacte

2015-2016

Gent Esmuc
Altres publicacions
0
Share

Tot i haver publicat el seu primer disc als quinze anys, Andrea Motis combina la seva activitat professional amb la formació pròpia de la seva edat. Així, dins la seva atapeïda agenda de concerts com a cantant, saxofonista i trompetista de jazz, també hi ha lloc des d'aquest curs per als estudis superiors de trompeta jazz a l'Esmuc.

"
Andrea Motis

Fa dies, va venir un amic a la classe a l'assignatura de Música i cultura II amb la càmera per fer una petita part d'un reportatge. Va ser molta casualitat que els temes que vam tractar a classe incloïen noies instrumentistes de vent metall, cosa ben inusual. I el millor va ser que, després, tot el dia em trobava gent que m'advertia que hi havia hagut un moment que havia fet una ganyota, un altre que s'havia adormit per un segon, un que li havia passat alguna altra cosa...  Tothom preocupat per la càmera quan, en realitat, de tota la classe d'hora i mitja, el noi que gravava només en volia agafar uns segons de res... i volia captar la normalitat. Semblava el càsting d'una pel·lícula!

Andrea Motis

"

El curs 2015-16...

L'oferta de màsters de l'Escola s'amplia i es diversifica. Els grans conjunts i altres iniciatives porten l'activitat musical per Barcelona i tot el territori. Neixen l'Esmuc Piano Forum i les Jornades de debat, continua l'Apadrina un piano. Tenen lloc les segones edicions del Barcelona Fiddle Congress i l’European Shakuhachi Society Summer School

2015-2016

L'Esmuc Jazz Project, en el concert del cicle Grans Conjunts

Comentaris (0)

Log in or create a user account to comment.