L'Esmuc es mobilitza contra la LOMCE

Laura Mutgé
Laura Mutgé

Estudiant de Musicologia de l'Esmuc

Posa't en contacte

Estudiants i professors va fer classes a la Plaça Sant Jaume

Gent Esmuc
Altres publicacions
0
Share

El dijous 24 d’octubre, molts estudiants i professors de l’Escola Superior de Música de Catalunya van decidir participar de manera creativa, seriosa i reivindicativa a la vaga i manifestació per exigir la retirada de la LOMCE aprovada pel parlament espanyol i en defensa de la immersió lingüística i de la llengua catalana.

El  dia va començar ben d’hora al matí a la plaça Sant Jaume, on es varen impartir classes d’estètica, de percepció auditiva, conjunt de clarinets i de cor, entre d’altres. Els estudiants, asseguts al terra, escoltaven la lliçó que impartien diferents professors mentre prenien apunts, tal com si fossin asseguts a les seves cadires de l’Escola en un dia de classe normal i corrent.

Més tard, durant el recorregut de la manifestació, estudiants i professors, que sumaven una cinquantena, varen desplegar pancartes d’Esmuc en lluita i es varen fer sentir mitjançant algunes tonades reivindicatives.

Aquell dia es va tornar a demostrar que l’Esmuc està despertant, que no està d’acord amb les noves polítiques d’ensenyament i que vol que se l’escolti. El nombre de persones que va anar a donar suport i a participar a les activitats de protesta que organitzaren membres de l’Escola fou molt gran; un fet degut, en part, a la unificació de forces d’estudiants i professors.

Comentaris (0)

Log in or create a user account to comment.