Torna el curs internacional d’interpretació de lied de Wolfram Rieger

Publicat el 15/10/2019

El Curs Internacional d’Interpretació de Lied Wolfram Rieger torna un any més a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). El curs coorganitzat per l’Associació Franz Schubert Barcelona i l’ESMUC té lloc del 28 de febrer al 2 de març de 2020 i compta d'un concert final obert a tots els públics que se celebrarà dilluns 2 de març, a les 18 hores, a la Sala 4.

El curs està orientat a duos de cantant i pianista els quals s’entraran el seu aprenentatge interpretatiu durant quatre classes de 30 minuts amb el professor. En finalitzar el curs es realitzarà un concert final a la Sala 4 de l’Auditori de Barcelona. També hi ha l’opció d’assistir-hi com a oient, i sent alumne de l’ESMUC, de manera gratuïta.

El curs és impartit per Wolfram Rieger,  un mestre del lied al piano, que ha acompanyat a moltes de les veus més destacables en aquest gènere, entre d’altres Brigitte FassbaenderBarbara BonneyJuliane BanseMichelle BreedtThomas HampsonDietrich Fischer-DieskauMatthias Goerne i Thomas Quasthoff.

Rieger va estudiar a l’Hochschule für Musik, a Munic, amb Erik Werba i Helmut Deutsch i va assistir a diverses classes magistrals amb Elisabeth Schwarzkopf i Dietrich Fischer-Dieskau. Va començar a ensenyar a l’Hochschule de Munic el 1991 quan encara era estudiant; el 1998 es va convertir en professor de l’Hochschule für Musik "Hanns Eisler" de Berlín i celebra regularment classes magistrals a Europa i el Japó.                      

Més informació:

Inscripció Curs de Lied Wolfram Rieger