Sessió de presentació dels màsters 2017-2018

Publicat el 19/04/2017

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) ja ha obert el termini de preinscripcions per a la seva oferta de màsters del curs 2017-2018. Per aquest motiu s’ha programat una sessió informativa sobre els màsters que tindrà lloc el proper divendres 5 de maig, a les 18 hores. Per assistir cal omplir aquest formulari d’inscripció (termini d'inscripció tancat).

Màsters Esmuc

El conjunt de màsters presentats té l’objectiu de cobrir les necessitats formatives i d’especialització dels diferents àmbits professionals de la música i la presentació del proper 5 de maig té l’objectiu d’informar els assistents sobre els diferents màsters que organitza l’ESMUC. Els assistents tindran informació de primera mà, per part dels coordinadors, en relació als continguts i matèries, professorat, calendari i projectes finals.

Les inscripcions als màsters es poden realitzar en la mateixa pàgina web de l’escola.

Els departaments de l’ESMUC han confeccionat aquest ventall formatiu a partir del coneixement del sector musical i del mercat professional que reclama una sèrie d’eines i continguts específics per poder fer front a les exigències actuals.

Els màsters oficials i artístics d’estudis avançats, amb la posada en comú del sistema de crèdits ECTS, criteris i metodologies comparables i durada similar a les titulacions europees, faciliten i promouen a més la mobilitat i la incorporació al mercat laboral europeu de l’alumnat.

                           
L’oferta formativa i la inscripció pot consultar-se aquí.

L’oferta de màsters de l’Esmuc en vídeo

http://www.esmuc.cat/Masters-i-postgraus