Saló de l'Ensenyament 2017

Publicat el 15/03/2017

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participa del 22 a 26 de març al Saló de l’Ensenyament, al recinte de Montjuïc, de Fira de Barcelona. L’Escola hi serà present a l'estand dels Ensenyaments Artístics Superiors, juntament amb l’Escola Superior d’Arts Plàstiques i Disseny, i l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya.

Saló de l'Ensenyament 2017

Al Saló, l’ESMUC oferirà informació relativa al Títol Superior de Música i a tota l’oferta docent de màsters, cursos de formació continuada, etc. Els visitants de l’estand també disposaran d’informació sobre les proves d’accés i sobre les característiques del Títol en funció de les diferents especialitats que ofereix el centre.

Enguany, l’estand (núm. 118) ha canviat la seva ubicació habitual i està situat al Palau P2, nivell 0, carrer A del recinte firal de Montjuïc. El Saló restarà obert de 9 h a 19 h de dimecres a divendres, dissabte de 10 h a 20 h, i diumenge de de 9.30 h a 14 hores.

Informació especialitats

Responsables i professorat dels departaments de l’ESMUC oferiran informació específica sobre les especialitats que imparteix l'Escola. Els horaris són els següents:

Dijous 23 de març:

  • De 10 a 15 h: Departament de Teoria, Composició i Direcció. Fèlix Pastor
  • De 16 a 19  h: Departament de Pedagogia. Ignasi Gómez

Divendres 24 de març:

  • De 10 a 15 h: Departament de Música Clàssica i Contemporània. Ramon Torramilans
  • De 16 a 19 h: Departament de Producció i Gestió. Xavier Fina

Dissabte 25 de març:

  • De 16 a 19 h: Departament de Jazz i Música Moderna

 

Més informació:

Saló de l’Ensenyament 2017