Projecció 'Libres en el sonido', en homenatge a la compositora Graciela Paraskevaidis

Publicat el 17/03/2017

En homenatge a la compositora uruguaiana Graciela Paraskevaidis, el proper 29 de març, a les 18 hores, l’Escola Superior de Música de Catalunya oferirà  la projecció Libres en el sonido. Es tracta d’un llargmetratge documental del cineasta uruguaià Ricardo Casas sobre la compositora de música contemporània que ens va deixar el passat mes de febrer. Accés lliure.

Graciela Paraskevaidis

El documental és un viatge per la seva vida, enfocat sobretot a l’Instituto Di Tella, de Buenos Aires, i el seu treball tant en la composició com en la difusió de la música contemporània. El reportatge és el resultat de  gravacions de  diversos recitals en directe on s’interpreten les seves obres en els seus últims anys i en diferents escenaris, així com enregistraments de primer nivell realitzats per fotògrafs argentins i uruguaians. Simultàniament també es van fer entrevistes a destacats música i investigadors de la música contemporània, tots ells admiradors de Paraskevaidis. El documental és un acte d’amor a la compositora i a la seva creació musical.

L’acte comptarà amb la presència del mateix cineasta, Ricardo Casas per parlar sobre la seva obra i sobre Graciela Paraskevaidis.

El llargmetratge  “Libres en el sonido” es presentarà el dimecres 29 de març a les 18h de la tarda a l’Aula de Cor de l’ESMUC. 

Més informació: