Primer concert de #DimartsTocaESMUC amb alumnat becat per la Fundació Anna Riera

Publicat el 26/09/2019

Els estudiants de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), Ainhoa ZugazaGerard Sánchez i Gil Sisquella, becats per la Fundació Anna Riera seran els encarregats d’inaugurar el primer concert de la segona edició del cicle Dimarts Toca ESMUC. L’actuació comença a les 18.15 hores, aquest dimarts 1 d'octubre, a l’Auditori ESMUC Sala 4, i l’entrada és lliure.

Dimarts Toca ESMUC 2018_Beques Anna Riera

Dimarts Toca ESMUC 2018. Concert beques Anna Riera

Les beques Anna Riera es destinen sempre a estudiants de quart curs del Títol Superior de Música dels àmbits interpretatius-instrumentals, i estan destinades a facilitar la dedicació exclusiva a l’estudi durant el curs acadèmic.

El programa del concert és el següent:

  • Ainhoa Zugaza (piano): Sonatine pour Yvette, de Xavier Montsalvatge.
  • Gerard Sánchez (trompa): Adagio und allegro, op. 70, de Robert Schumann. Acompanyat al piano per Talgat Kurmankulov.
  • Gil Sisquella (violí): Duo Sonata D. 574, primer moviment, de Schubert. Sonata núm. 1, segon moviment, de Prokofiev. Pianista acompanyant: Albert Giménez.

                                            

#DimartsTocaESMUC

Des del mes d’octubre i fins al mes de març, el cicle dels dimarts oferirà una programació estable per a tot el curs amb propostes dels músics del centre, dels diferents àmbits acadèmics de l’Escola.

L’objectiu d’aquesta proposta és mostrar a la ciutadania la feina acadèmica i musical que es desenvolupa al centre, així com l’alta qualitat dels seus intèrprets. El públic assistent podrà gaudir amb concerts de solistes i grups de cambra de les diferents especialitats interpretatives com ara Música Clàssica i Contemporània, Jazz i Música Moderna, Música Antiga, Música Tradicional i Flamenco.

 

Pròxim concert

Dimarts 8 d’octubre #DimartsTocaESMUC oferirà un concert Homenatge al desaparegut trombonista Pere Enguix, “Petete”, graduat per l’ESMUC.

 

Més informació:

#DimartsTocaESMUC

Dimarts Toca ESMUC 2019-20