Premis Treballs de Recerca de Batxillerat

Publicat el 26/11/2020

L’estudiant Alba Linares, de l’IES La Bisbal, ha estat la guanyadora del IV Premi ESMUC als Treballs de Recerca de Batxillerat amb ‘Valsos, polques i romances al saló dels Cabrera’. Núria Sempere, directora general de l'ESMUC, Melissa Mercadal, subdirectora general d’ordenació i planificació acadèmica del centre, i Belén Latorre, directora de la Fundació Antigues Caixes Catalanes, van fer entrega dels premis a l’estudiant de La Bisbal d’Empordà i a les tres finalistes que van aconseguir els accèssits.

Guanyadores Premi Treballs Finals Batxillerat

D'esquerra a dreta: Núria Sempere, Belén Latorre, Alba Valdivieso, Bellmunt Blanco, Palmira Salvador i Alba Linares.

L’acte de lliurament del Premi ESMUC als Treballs de Recerca de Batxillerat va tenir lloc el 24 de novembre a la Sala 4 Alicia de Larrocha, com avantsala del concert de Pretérito Imperfecto, programat en el cicle Dimarts Toca ESMUC. Aquesta cerimònia es fa habitualment en el transcurs de l’Acte d’Inauguració oficial del curs. Enguany, a causa de les mesures sanitàries establertes per la Generalitat de Catalunya per contenir la Covid19, l’acte inaugural previst pel 30 d’octubre es va haver de cancel·lar. El concert i lliurament del guardó van poder seguir-se en streaming pel canal ESMUCcat de Youtube.

Un jurat, format per professorat de l’Escola Superior de Música de Catalunya va atorgar el premi a Alba Linares. En aquesta edició, el certamen ha rebut un total de 29 treballs de recerca, de 28 instituts catalans.

Els tres accèssits ex aequo són els següents:

Alba Valdivieso Passolas. ‘Lideratge i direcció d’orquestra. Les dones’. Institut Jaume Balmes. Barcelona.

Bellmunt Blanco Arnau. ‘El Flamenco i el Mal Querer’. Escola IPSE. Barcelona.

Palmira Salvador Pereta. ‘Música. Llenguatge. Origen i relació’. Institut Samuel Gili i Gaya. Lleida.

Treballs Finals Batxillerat_lliurament

Belén Latorre, Núria Sempere i Melissa Mercadal.