Nova entrega del cicle de Grans Conjunts de l'ESMUC

Publicat el 23/05/2018

Un any més el cicle Grans Conjunts de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) torna per mostrar la diversitat de les diferents especialitats i disciplines que s’estudien al centre. 

La nova entrega començarà el proper dilluns 4 de juny a la Sala 2 Oriol Martorell de l’Auditori, amb la Big Band, amb direcció de Eladio ReinonL’Auditori Acadèmic Sala 4 acollirà la sessió de Música Tradicional (dilluns 11 de juny, dirigida per Carles Mas) i la de la Cobla (dimarts 12, amb direcció de Marcel Sabaté), mentre que la de Flamenco (dimecres 13 de juny) i la de Música Antiga (divendres 15, sota la direcció de Luca Guglielmi) tindran com a seu la Sala 2 Oriol Martorell. L’entrada de tots els concerts serà gratuïta i oberta al públic, fins a completar aforament.

GRANS CONJUNTS

Calendari de concerts:

  • Música Antiga. Direcció, Luca Guglielmi.
    Divendres 15 de juny, 19 hores. Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori.
    Programa: Obres de W. A. Mozart. Obertura “La finta giardiniera”, Simfonia 29 en La major i Simfonia 25 en Sol menor.

Concerts gratuïts. Aforament limitat a la capacitat de les sales

              

Grans Conjunts

_DSC5429 (1)

Els Grans Conjunts són aquelles formacions de caràcter estable que, per una banda, formen part de l’activitat curricular del centre i, per l’altra, són la formulació visible i estable de l’activitat acadèmica i instrumental de l’Escola Superior de Música de Catalunya. Els Grans Conjunts són al mateix temps una eina formativa i un mecanisme de projecció de l’escola, de la seva activitat i del talent que s’hi desenvolupa en una experiència plenament professional.

Al llarg d’una setmana, després d’acabar les classes del quadrimestre, els estudiants que participen en les diferents formacions treballen amb els seus directors amb unes dinàmiques pròpies de la rutina professional. En virtut de la interdisciplinarietat del Centre, els estudiants de les diferents especialitats poden participar en les agrupacions de Grans Conjunts, la qual cosa complementa la seva formació musical i enriqueix la seva interrelació.

Amb el suport de:

Logo CCMA