Música tradicional de l’ESMUC a la Fira Mediterrània de Manresa

Publicat el 02/11/2010

L’Escola Superior de Música de Catalunya participa aquest divendres 5 de novembre a la 13a Fira d’espectacles d’arrel mediterrània de Manresa amb un concert organitzat pel departament de Música tradicional. Sota el títol Música contemporània amb instruments d’arrel, un grup de graduats del departament de Música tradicional de l’ESMUC oferirà una mostra de projectes finals i concerts de fi de carrera del passat curs 09/10.

La Mostra de projectes finals i concerts de fi de carrera del curs 09/10 d’estudiants del departament de Música tradicional de l’Escola Superior de Música de Catalunya es realitzarà aquest divendres 5 de novembre a les 20 hores a l’Auditori del Conservatori Municipal de Música Mestre Blanc de Manresa. El concert s’emmarca dins l’ampli programa d’activitats musicals i culturals que ha enllestit l’organització de la 13a Fira Mediterrània de Manresa.

El concert tindrà dues parts. A la primera, Albert Carbonell, Arnau Sala, Bàrbara Ardanuy i Carles Raya interpretaran diferents peces on conflueixen per exemple flabiol i electroacústica, o trompeta i electroacústica. La segona part portarà a terme el projecte musical Deriva Errant, de Jordi Mestres i Pere Olivé.

Una activitat prèvia el concert serà la xerrada del cap del departament de Música tradicional, Josep Moliner. La xerrada es farà al conservatori de Manresa, a les 17,30 hores, i porta el títol de “La música tradicional al marc superior dels ensenyaments artístics”. L’entrada al concert i a la xerrada és gratuïta.

Més informació:

 

Llotja ESMUC a la Fira Mediterrània 2010

Web Fira Mediterrània 2010