Música, talent i espontaneïtat en el #DimecresESMUCJam #14

Publicat el 26/02/2020

Com cada dimecres torna la jam session de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) al Bar Llanterna de L’Auditori. Aquest 26 de febrer, a les 19 hores, els encarregats d’omplir de música, talent i espontaneïtat el #DimecresESMUCJam són el quartet  format per Anahí Acuña, violí i veu; Albert Bover, piano; Martín Meléndez, cello; i Pau Gurpegui, bateria.

Dimecres ESMUC Jam

Coordinades pel professor Daniel Pérez, del departament de Jazz i Música Moderna, les jams són un punt de trobada entre estudiants, professorat, alumni, visitants, convidats sorpresa... que volen fer música plegats. En aquestes sessions interactuen des de vells coneguts fins a persones que no han tocat mai juntes, i que potser ni es coneixen. Així, les jam de l'ESMUC volen teixir complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció l'espontaneïtat i, en definitiva, improvisar.

Dimecres ESMUC JAM 2019-2020

El cicle #DimecresESMUCJam proposa la interacció entre els músics participants i el públic, amb l'objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l'alumnat de Jazz de l'ESMUC en un àmbit extern a les classes.

L'activitat mantindrà la dinàmica de les darreres sessions: un grup diferent s'encarregarà d'obrir la sessió amb tres o quatre temes, i a partir d'aquí, tothom podrà participar o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de l'ESMUC, oberta a tothom.

Recordatori de l'activitat

Data: Dimecres, 26 de febrer
Lloc: Bar Llanterna de L'Auditori
Hora: 19 hores
Entrada: Gratuïta
Més informació: #DimecresESMUCJam