Marxing Band ESMUC a Can Peguera

Publicat el 07/05/2019

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participa un cop més a la Setmana d’Arquitectura de Barcelona amb una Marxing Band que tindrà lloc aquest dijous 9 de maig pels carrers de Can Peguera (Nou Barris) i que portaran a terme els estudiants del departament de Música Clàssica i Contemporània de l’ESMUC.

Marxing Band

Aquesta activitat gratuïta tindrà lloc pels carrers del barri de Can Peguera i servirà, a la vegada, per conèixer aquest conjunt de cases barates i per gaudir de la música. El punt de trobada per començar aquesta Marxing Band és el Casal de Barri la Cosa Nostra, al carrer de Biure 1, de Barcelona, a les 17 hores.

Can Peguera és un barri del districte de Nou Barris situat entre el barri del turó de la Peira i la Guinaueta, a Nou Barris, i el barri d’Horta, al districte d’Horta-Guinardó. Familiarment es coneix com “Les Cases Barates”. Aquest conjunt d’habitatges, de cases petites d’una sola planta i molt senzilles, van ser construïdes el 1929 i estaven destinades a la població obrera vinguda del creixement urbanístic de Barcelona i dels desnonats de Montjuïc per l’Exposició Universal.

 

Setmana de l’Arquitectura

L’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD, impulsen la Setmana d’Arquitectura 2019, una iniciativa compartida que tindrà lloc en diferents escenaris de la ciutat del 9 al 19 de maig a Barcelona.

Durant aquests dies, Barcelona es convertirà en l’epicentre d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura i la ciutat, més enllà de les fronteres disciplinàries i territorials. 

Setmana Arquitectura

 

Més informació:

Setmana d’Arquitectura Barcelona 2019