Les proves d'accés amb les màximes mesures de seguretat

Publicat el 23/06/2020

L'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) realitzarà les proves d'accés d'aquest nou curs 2020-2021 a partir del pròxim dijous 25 de juny, marcada per la situació provocada per la pandemia del coronavirus. Les proves d'accés que com cada any seran presencials es faran amb les màximes mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries i el departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Enguany participaran en les proves d'accés 406 persones, que optaran a 151 places ofertades.

Al llarg d'aquestes setmanes prèvies, l'Escola ha dissenyat els protocols necessaris per poder acollir els candidats i les candidates amb les mesures de seguretat necessàries, focalitzant en tres àmbits principals, la seguretat de les persones, la seguretat en els espais i la seguretat en els equipaments.

Els i les participants a les proves es distribuiran pels diferents espais de l'escola amb l'aforament adequat de cada sala, i amb uns horaris concrets. Per aquest motiu, cada aspirant rebrà un correu electrònic amb indicacions sobre el dia i hora exacta de la prova, així com també l'aula on es farà. Al correu es destacarà que els candidats/tes no poden personar-se a l'escola abans de temps.
A més a més, per a la realització dels exercicis de Grau Professional i les proves generals teòriques,  els i les participants i hauran de portar el seu telèfon mòbil intel·ligent, amb la bateria completament carregada, amb connexió wifi, auriculars i material d'escritura propis.

            
Calendari

Els dies 25 i 26 de juny al matí començaran les proves de caire general i teòrics, juntament amb la prova per a les persones que no presenten la Titulació del Grau Professional, i les proves específiques de l'especialitat tindran lloc des d'aquesta data i fins el 13 de juliol.
Enguany les especialitats més demandades són Clàssica i Contemporània (188), Jazz i Música Moderna (124), Sonologia (20), Composició (29), Pedagogia (17) i Producció i Gestió (11).
Podeu trobar més informació al web de l'ESMUC.

Més informació:

Proves d'accés