La Fundació Anna Riera atorga les seves beques a quatre estudiants de l’ESMUC

Publicat el 02/05/2019

La Fundació Anna Riera ha concedit les seves beques a quatre alumnes de màster de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Els guanyadors obtindran cadascú 2.000 euros que seran destinats a facilitar-los la seva dedicació exclusiva a l’estudi. Els guanyadors d’aquesta edició són Luís Guevara, Mar Serra, Jordi Pascual i Johan Gregory Rondón.

Fundació Anna Riera_Esmuc

Les beques Anna Riera es destinen a estudiants de màster dels àmbits interpretatius-instrumentals i en aquesta convocatòria s’han rebut 12 sol·licituds. D’aquests peticionaris, el jurat ha lliurat quatre beques, que sumen un total de 8.000 euros.

Tots els alumnes sol·licitants han hagut de complir amb els requisits necessaris, redactar una carta de motivació i realitzar una audició amb el seu repertori davant del jurat.

El jurat que atorga les beques es va reunir el passat 10 de març, i ha estat integrat per la Sra. Isabel Escudé, presidenta de la Fundació Anna Riera, Jordi Camell, Coordinador del Màster d’Instruments no Orquestrals de la Música Clàssica i Contemporània, Daniel Pérez, en representació del Departament de jazz i música moderna, i Helena Satué, professora en representació del Departament de Música Clàssica i Contemporània Instruments Orquestrals.

Aquesta ha estat la catorzena edició de les Beques Anna Riera que s’han atorgat exclusivament a alumnes de màster de l’ESMUC.