La Big Band protagonitza el Dimecres ESMUC Jam #15

Publicat el 03/03/2020

El cicle #DimecresESMUCJam presenta, aquest dimecres 4 de març, una jam session que no és gens a l’ús. La sessió es trasllada del Bar Llanterna de L’Auditori de Barcelona a la Sala d’Orquestra de l’ESMUC amb l’objectiu de poder acollir l’actuació d’una formació de músics d’una mida considerable: la Big Band.

Coordinat pel professor Daniel Pérez, el cicle és un punt de trobada entre estudiants, professorat, alumni, visitants, convidats sorpresa... que volen fer música plegats. Així, les jam de l'ESMUC volen teixir complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció l'espontaneïtat i, en definitiva, improvisar.

Dimecres ESMUC Jam: Big Band

Malgrat el caràcter especial d’aquesta jam session, l'activitat mantindrà la dinàmica de les darreres sessions: la Big Band s'encarregarà d'obrir la sessió amb tres o quatre temes, i a partir d'aquí, tothom podrà participar o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de l'ESMUC, oberta a tothom.

Cada dimecres, a les 19 hores, els Dimecres ESMUC Jam proposen la interacció entre els músics participants i el públic, amb l'objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l'alumnat del departament de Jazz i Música Moderna de l'ESMUC en un àmbit extern a les classes.

Recordatori de l'activitat

Data: Dimecres, 4 de març
Lloc: Sala d’Orquestra
Hora: 19 hores
Entrada: Gratuïta
Més informació: #DimecresESMUCJam