L'etnomusicòloga Kendra Stepputat visita l’ESMUC per impartir una classe magistral i un taller de kecak

Publicat el 17/02/2020

La doctora Kendra Stepputat, etnomusicòloga i professora de l'Institut d’Etnomusicologia de la University of Music and Performing Arts de Graz (Àustria), visita l’Escola Superior de Música (ESMUC) per participar de diverses activitats organitzades pel departament de Musicologia aquest dimarts 18 de febrer. Les persones de la comunitat ESMUC podran assitir a la classe magistral Where is the 'field' in ethnomusicological 'work' i a un taller de kecak, una pràctica vocal de Bali.

La classe magistral tindrà lloc de 12.30 a 14 hores, a l’aula A345, i el taller de 15 a 16.30 hores, a l’aula A111.

A més de posseir un màster en Musicologia Comparada i un altre en Estudis del Sud-est asiàtic, Kendra Stepputat ha estudiat dansa balinesa a Bali i s'ha doctorat en Etnomusicologia amb una tesi sobre la dansa balinesa kecak a Àustria. Ha publicat en revistes de prestigi internacional com Asian Music i Yearbook for Traditional Music, i ha impartit tallers, conferències i cursos en diverses universitats europees.

Kendra Stepputat participa a les activitats del 18 de febrer

Kendra Stepputat també oferirà un taller d'introducció al gamelan balinès, el dissabte 22 de febrer, al Museu de la Música. L'activitat s'emmarca dins dels cursos de Formació Continuada de l'ESMUC i està organitzada pel programa de Músiques d’Àsia de l’ESMUC i el Museu de la Música de Barcelona. Es pot trobar més informació i el formulari d'inscripció a través del següent enllaç.

Logo Erasmus