L'especialitat de Composició protagonitza el Dimarts Toca ESMUC

Publicat el 10/02/2020

En el segon concert del mes de febrer del cicle Dimarts Toca ESMUC prenen el protagonisme les compositores i compositors que estudien o han estudiat el Títol Superior de Música a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Pablo CarrascosaArieh Chrem i Itziar Viloria són els autors de les obres que podrem escoltar en la interpretació de diferents conjunts musicals. El cap del departament de Teoria, Direcció i Composició, Eduard Resina, també hi intervindrà presentant una obra seva.

L'actuació, que tindrà lloc el dimarts 11 de febrer, a les 18.15 hores, a la Sala 4, presenta una petita mostra de les obres que es treballen cada curs dins l'especialitat de Composició de l'ESMUC. Els assistents podran escoltar propostes prou diferenciades, tant des de la vessant estilística com instrumental, en una mostra de la diversitat creativa existent en el si d'aquests estudis i del departament. L’entrada al cicle Dimarts Toca ESMUC és gratuïta amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala.

Concert de Composició al Dimarts Toca ESMUC

El programa del concert és el següent:

Eduard Resina Acá Amaron  (1996)

Per a guitarra flamenca i electroacústica

Eduard Resina, guitarra flamenca

"En aquesta obra vaig voler fer confluir la meva faceta primerenca com a guitarrista flamenc amb la posterior de compositor de música electroacústica. Va obrir el Festival de Músiques Contemporànies de Barcelona del mateix any en un concert compartit amb guitarristes i amics que posteriorment també esdevindrien professors de l’ESMUC: el germans Juan Manuel i Rafael Cañizares, i en Feliu Gasull." Eduard Resina cap del departament de Teoria, Direcció i Composició 

Pablo Carrascosa Llopis;bd  (2018)

Arieh Chrem, piano
Marcos Vázquez, contrabaix
Claudia Bosch, clarinet

Aquesta és una obra en memòria del molt recordat i estimat Sergi Ramis, un altre graduat en Composició de l’escola. El títol fa referència a la forma que en Sergi i en Pablo tenien de saludar-se per Whatsapp.

Arieh ChremIs there magma beneath the earth?  (2020)

Marcos Vázquez, contrabaix

Itziar ViloriaCARA A: Diálogo  (2020)

Esto no va para nada de política

Julen Latorre Urbaneta, text
Itziar Viloria Céspedes, electrònica en viu

Més informació

Consulta tota la programació del cicle Dimarts toca ESMUC

Programa de mà

Concert de Composició - Dimarts Toca ESMUC