L'alumnat de Composició de l'ESMUC presenta les Audicions de Primavera

Publicat el 01/04/2019

Les Audicions de Primavera, que es desenvoluparan el 2 d'abril al Centre Cívic del Fort Pienc i el dijous 11 d'abril a l'Auditori Acadèmic Sala 4 de l'ESMUC, presenten la feina realitzada per l'alumnat de Composició de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) durant el curs. Els assistents podran escoltar propostes prou diferenciades, tant des de la vessant estilística com instrumental, en una mostra de la diversitat creativa existent en el si d'aquests estudis i del departament.

En la primera sessió, que té lloc el primer dimarts d'abril, el públic podrà escoltar l'estrena de les obres dels estudiants Xavier Casademont i CasesLuis Meseguer Mira, Miquel del Pozo de Torres, Unai Urkola Etxabe, Anna BlanchGemma Ragués Pujol.

El dijous 11 d'abril, s'interpretaran obres de: Àngel Pérez Ortega, Hèctor Jara Canut, Martina Sabariego Arcón, Diego A. Fernández Gamerdinger, Luis Meseguer Mira, Miquel De Jorge Artells, Itziar Viloria Céspedes, Eneko Lacalle Berasategi, Gerard Farré i Bernat Pont Anglada

 

La sessió del dijous 11 d'abril tindrà lloc a l'Auditori Acadèmic ESMUC Sala 4, a les 18.15 hores.

El Centre Cívic Fort Pienc, i el seu auditori, es troben a la Plaça Fort-Pienc, 4-5.

                              

Més informació:

Centre Cívic Fort Pienc