L’Ensemble Orchestral de Dijon ofereix un concert a l’ESMUC

Publicat el 02/03/2020

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) acull l’Ensemble Orchestral de Dijon (EOD), una orquestra simfònica vinguda de França, que oferirà un concert el dijous 5 de març, a les 19 hores, a la Sala 4. El programa està format per la Simfonia Espanyola Op. 21 d’Édouard Lalo i la Simfonia núm. 2 de Schumann. L’Orquestra comptarà amb Nathan Mierdl, de l'Orchestre Philarmonique de Radio France, com a solista.  

Creat el 2004, l’Ensemble Orchestral de Dijon reuneix una cinquantena músics professionals i aficionats, principalment del conservatori i l’Escola Superior de Música de Dijon (França). La formació té una geometria variable, de manera que actua tant en formació de cambres com en orquestra simfònica.

Reunits entorn d’un gran requeriment artístic, els músics de l’EOD tenen el plaer d’explorar un repertori eclèctic que va des del barroc fins a la música contemporània. Cada any ofereixen diverses formes de representació: concerts comentats, interactius i divertits. Volen transmetre el seu amor per la música a un gran públic sota el signe d’entusiasme, intercanvi i curiositat.

Sota la direcció de Flavien Boy, graduat al Conservatori de París (CNSM) en direcció, el conjunt actua principalment a la Borgonya, però també per tota França i altres territoris europeus, com ara Itàlia, Bèlgica i, en aquesta ocasió, Catalunya.

Ensemble Orchestral de Dijon