L’ESMUC suspèn les activitats acadèmiques presencials a partir del 13 de març

Publicat el 12/03/2020

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), seguint les indicacions del Govern de la Generalitat, dins del marc del Pla d’Actuació del PROCICAT per malalties emergents, suspèn l’activitat docent presencial a partir de demà, 13 de març de 2020, fins al 27 de març, ambdós inclosos.

La docència presencial serà substituïda per docència virtual i el professorat es posarà en contacte amb el seu alumnat per establir les pautes de funcionament.

Les activitats externes es cancel·len pel mateix període, així com les activitats implicades en convenis de col·laboració, cessions i lloguers d’espais.

Les pràctiques curriculars externes dels estudiants de l’ESMUC es poden mantenir en funció de la decisió de l’entitat externa. En el cas que no es puguin realitzar, es valoraran opcions alternatives en cada cas.

La suspensió de les activitats inclou el tancament dels serveis a estudiants i públic extern.

El professorat, personal adscrit a la docència i personal no docent continuaran oferint els seus serveis, llevat de les activitats acadèmiques presencials.

L’ESMUC informarà regularment a través de la seva web www.esmuc.cat i xarxes socials sobre l’evolució d’aquesta situació excepcional.

Recordem a la comunitat educativa de l’ESMUC que té a la seva disposició l’adreça de correu info.covid19@esmuc.cat per a qualsevol dubte sobre el coronavirus SARS-CoV-2.

Davant d’aquesta situació excepcional, fem una crida a la responsabilitat de tota la comunitat ESMUC amb el servei públic d’educació superior.

 

Més informació: