L'ESMUC se suma als actes amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona

Publicat el 02/03/2020

Amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, l'ESMUC i el col·lectiu feminista d'estudiants han preparat diverses activitatsEl divendres 6 de març, a les 12 hores, a la Sala d’Orquestra, l'ESMUC, el Gremi d’Editorials de Música de Catalunya (GEMC) i la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) han organitzat conjuntament una taula rodona titulada Ser compositora al segle XXI, amb la intenció de donar a conèixer i remarcar la tasca i l’obra de les compositores en el panorama musical actual. 

L'acte comptarà amb la participació de les compositores Anna Bofill, Anna Cazurra, Concepció Ramió, M. Rosa Ribas i Mariona Vila, a més de la cap de Comunicació, Activitats i Serveis Generals de la SGAE a Catalunya, Agnela Domínguez. La professora del departament de Musicologia de l'Escola, Anna Costal, serà l'encarregada de moderar el debat. 

L'acte acabarà amb un petit concert d’obres de cambra a càrrec d'un quintet d’alumnes de l’ESMUC, que interpretaran dues obres de compositores contemporànies.

  • Carlota Garriga, Divertimento, per a flauta, oboè, clarinet i fagot
  • Anna Cazurra, Kalonice, per a quintet de vent

El quintet estarà format per: Carla García Heredia, flauta; Xavier Martorell Miró, oboè; Maria Rigo Mas, clarinet; Pau Torres Alonso, trompa; i Ariane Pérez, fagot.

A més, durant tota la setmana, del 2 al 8 de març, el Col·lectiu Feminista de l'ESMUC ha preparat diverses xerrades i taules rodones, entre altres activitats. Podeu consultar tota la programació a les seves xarxes socials.

8 de març, Dia Internacional de la Dona