L’ESMUC al 7è Festival Internacional de Percussió de Catalunya

Publicat el 16/02/2012

El Conjunt de percussió de l’ESMUC torna a participar enguany al 7è Festival Internacional de Percussió de Catalunya. El Conjunt, en aquesta ocasió, està format per estudiants dels departaments de Clàssica i Contemporània i de Jazz i Música Moderna. El concert es farà aquest diumenge, 19 de febrer, a les 20 hores, a la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori.

En aquesta ocasió, la participació del Conjunt de Percussió de l’ESMUC al Festival aporta una novetat al canviar el seu registre habitual. Els estudiants de percussió dels departaments de Música Clàssica i Contemporània i de Jazz i Música Moderna s’uneixen per mostrar la riquesa rítmica i tímbrica dels seus instruments, a través de la fusió de llenguatges i estils. El concert constituirà una suma d’aquestes dues branques de la mateixa família instrumental.

Intèrprets:

Aula de Música Clàssica i Contemporània: Manuel Alcaraz, Sabela Caridad, Jordi Fontanet, Dani Ishanda, Borja Manzano, Julien Moussiegt, Cristian Pons i Miquel Vich.
 Aula de Música Moderna:  Vicent Carbó, Carlos Cuenca, Yehosuá Escobedo, Pablo Gómez, Jordi Rodríguez, Pol Parera.
 
 Coordinació: Dani Forcada i Ramon Torramilans. 

Obres:

“Rendezvous”  de Dave Samuels
 “Rescate” de Roberto Vizcaino
 “Sensoriel Parallèle” de Christian Hamouy
 “Suite for solo drum set and percussion ensemble” de David Mancini
 “Plena Linda” i “Bomba É” de Rolando Morales-Matos

Preu de l’entrada: 15 euros. Descompte del 50% en aquest concert i en tot el Festival de Percussió per a la comunitat educativa de l’ESMUC presentant el carnet de l’Escola.

Més informació