L’ESMUC a la Filmoteca de Catalunya

Publicat el 19/11/2019

Alumnat del Màster en Composició de Bandes Sonores i Música per a Mitjans Audiovisuals de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·laboren amb la Filmoteca de Catalunya en el seu projecte Filmoteca per a les escoles. El professor Arnau Bataller serà l’encarregat de conduir l’activitat, que tindrà lloc el dimecres 27 de novembre, a les 11 h.

 

Els estudiants de l’ESMUC presentaran els curts que formen part del seu projecte final de màster que consisteix en compondre la música d’un curtmetratge, enregistrar-la amb una orquestra professional i mesclar i post produir l’enregistrament. 

Els nois i noies que participen en aquesta activitat coneixeran què és la banda sonora original d’una pel·lícula o peça audiovisual, així com les funcions de l’acompanyament musical de les imatges i, fins i tot, com es compon la banda sonora. També coneixeran el procés de treball dels/les compositores de música de cinema /mitjans audiovisuals i la importància del so i la música en la percepció d’una peça audiovisual.

Arnau Bataller, coordinador de l’activitat és compositor de música per a cinema i televisió, i professor del Màster en Composició de Bandes Sonores i Música per a Mitjans Audiovisuals.

 

Més informació:

Filmoteca de Catalunya

Màster en Composició de Bandes Sonores

Arnau Bataller