L’ESMUC a la 4a edició del Fringe Festival de Torroella de Montgrí

Publicat el 04/07/2017

Per quart any consecutiu l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·labora amb el Fringe Festival de Torroella de Montgrí, aportant nous talents emergents, graduats a l’escola. En aquesta edició hi participaran: Sospir Ensemble i Entre Orillas.

Aquesta quarta edició del Fringe Festival proposa 22 concerts gratuïts de diferents estils presentats pels centres d’ensenyament superior de música. Per part de l’ESMUC, hi actuen aquestes dues formacions d’Alumni.

Sospir ensemble

Sospir Ensemble. Divendres, 28 de juliol. 19 hores. Fundació Mascort. Entrada gratuïta.

Intèrprets: Flàvia Camacho i Alba Quinquillà, sopranos; Albert Baena, contratenor i Carlos Gómez, tenor; Héctor dos Santos, baix; Carles Blanch, tiorba.

Sorpir Ensemble proposa un fascinant viatge per la música vocal del primer barroc, on conviuen les dues maneres de fer música: l'antic gènere polifònic del madrigal i el nou estil de compondre per la veu, la monodia acompanyada. (Més informació)

Entre Orillas

Entre Orillas. Diumenge, 30 de juliol. 18 hores. Plaça de la Vila. Entrada gratuïta.

Intèrprets: Cristina López, cantaoraYadira Ferrer, veu; Marc López, guitarra; Carlos Cuenca i Pablo Gómez, percussió.

Entre Orillas és un projecte inspirat en l'intercanvi musical entre Cuba i Espanya, en què el flamenco, la música afrocubana i la guajira s'abracen, i la tradició i innovació van de la mà. Un concert que té gust de mar, fa olor de cuir i fusta i sona a cor. Al Fringe, presentaran els temes del disc que estan enregistrant.  (Més informació)

 

Més informació:

Festival Fringe Torroella de Montgrí