Inscripció oberta a la tercera edició del Barcelona Fiddle Congress

Publicat el 13/11/2017

La tercera edició del Barcelona Fiddle Congress, que organitza l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), tindrà lloc del 2 al 4 de febrer de 2018. Aquesta tercera edició vol consolidar aquesta proposta d’encontre i debat al voltant dels instruments de corda fregada a l’àmbit de la tradició musical no clàssica. La Trobada Fiddle, que vol reunir 1.500  intèrprets estudiants de corda fregada de les escoles de música i conservatoris de tot Catalunya, tindrà lloc el diumenge 4 de febrer a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). La inscripció ja és oberta.

Barcelona Fiddle Congress ESMUC

Músics, estudiants, professionals i aficionats podran escoltar, observar, parlar i reflexionar sobre el paper i la utilització dels instruments de corda fregada (violí, viola, violoncel i contrabaix) en diferents estils musicals allunyats de la música clàssica. 

Figures internacionals com ara Casey Driessen, Christian Howes, David Wallace, Fiona Monbet o Mimi Rabson oferiran tallers, classes magistrals,  ponències i concerts, juntament amb una llarga llista de músics i professorat de l’escola. Cal destacar també la participació d’un important nombre de graduats de l’ESMUC com ara Marta Roma, Apel·les Carod, Quico Pugés i Pere Nolasc.

Tota la informació relativa a la inscripció, preus, descomptes, programa, horaris i concerts del Barcelona Fiddle Congress pot consultar-se aquí.

                                  
Trobada Fiddle

Trobada Fiddle

Per tercera vegada consecutiva, el Barcelona Fiddle Congress acollirà una activitat adreçada als més joves i en col·laboració amb l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM), la Trobada Fiddle. Després de l’èxit de les dues primeres edicions, l’ESMUC i l’ACEM tornen a organitzar aquesta experiència conjunta dedicada als estudiants de corda fregada de les escoles de música i conservatoris d’arreu Catalunya.

La classe col·lectiva de la Trobada reunirà 1.500 joves músics i el seu professorat i igual que a les darreres edicions, serà coordinada pel violinista, professor de l’ESMUC i impulsor del congrés, Oriol Saña, juntament amb els membres del grup aupaQUARTET i el professorat del congrés.

La Trobada tindrà lloc el diumenge 4 de febrer,  a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

                                            
Barcelona Fiddle Pro

Barcelona Fiddle Congress

El congrés de corda fregada de l’ESMUC també ofereix el Barcelona Fiddle Pro, un espai per a professionals, proveïdors, botigues, tècnics i entitats d’instruments musicals que vulguin participar en aquest projecte. Els inscrits podran participar en presentacions de producte, i en el Fiddle Pro Coffe, un espai de relaxament amb escenari i diversos serveis on es desenvoluparan les activitats i demostracions del congrés.

El Barcelona Fiddle Congress compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l’ACEM, el MNAC, el Centre Artesà Tradicionàrius i el Born.

                                          

Més informació:

Barcelona Fiddle Congress 

Programa

Inscripcions

Trobada Fiddle

Vídeo Trobada Fiddle 2016

http://oriolsana.com/

http://www.aupaquartet.com

 

Amb la col·laboració de:

diputacion-barcelona
Col·laboradors Fiddle