Inauguració del curs acadèmic 2019-2020

Publicat el 13/09/2019

El dimecres 18 de setembre tindrà lloc l’acte d’inauguració oficial del curs acadèmic 2019-2020, de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). La cerimònia començarà a les 12.30 hores, a l’Auditori ESMUC Sala 4. Enguany, a més de les interpretacions musicals del Quartet Atenea, hi haurà un col·loqui amb les graduades i graduats Clara PeyaJoan MagranéRaquel García-TomásEnric Aragonés i Celeste Alías.

Inauguració curs 2019-2020

El col·loqui porta el títol d'Alumni de l'ESMUC tenen la paraula i serà moderat per Núria Sempere, directora general de la Fundació per a l'Escola Superior de Música de Catalunya.

L’acte serà presidit per Carles Martínez, secretari de Polítiques Educatives del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. A més, la inauguració de curs servirà per fer el lliurament del 3r Premi ESMUC als Treballs de recerca de Batxillerat.

El Quartet Atenea està integrat per Andrea Santiago Carrillo i Gil Sisquella Oncins, violins; Bernat Santacana Hervada, viola, i Àlex Olmedo Duynslaeger, violoncel. La formació actuarà al començament i al final de l’acte interpretant el segon moviment del Quartet op. 41, núm. 3, de R. Schumann i Amrit, de Kala Ramnath.

 

Recordatori:

Dia: dimecres 18 de setembre

Lloc: Auditori Acadèmic ESMUC Sala 4

Hora: 12.30 hores

Accés: Lliure