Inauguració del curs acadèmic 2018-2019

Publicat el 30/07/2018

El dimecres 19 de setembre tindrà lloc l’acte d’inauguració oficial del curs acadèmic 2018-2019, de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). La cerimònia començarà a les 12 hores, a la Sala 3 Tete Montoliu de L’Auditori, amb la lliçó inaugural que anirà a càrrec de Manel Camp, pianista i compositor de jazz, exprofessor de l’ESMUC.

Inauguració curs 2017-2018

Inauguració curs 2017-2018

L’acte serà presidit per l’Honorable Sr. Josep Bargalló i Valls, conseller d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i comptarà amb la participació d’una formació d’estudiants del departament de Jazz i Música Moderna de l’ESMUC.

La lliçó inaugural que impartirà Manel Camp porta el títol "Reflexió sobre un recorregut vital. De l'autoaprenentatge a l'aprenentatge acadèmic".

Coincidint amb la inauguració del curs, enguany també es procedirà al lliurament de la segona edició del Premi ESMUC als Treballs de recerca de Batxillerat.

Com és tradicional, la cerimònia comptarà amb els parlaments institucionals del conseller d’Ensenyament,  del director general de l’ESMUC, Josep Borràs, i els representants de l’Associació d’Alumnes (ASSAE). També es farà la cerimònia de lliurament dels diplomes a l’alumnat amb matrícules d’honor del treball i/o concert final del Títol Superior i dels màsters del curs 2017-2018.

El contrabaix utilitzat a les intervencions musicals ha estat donat a l'escola per la família de l'ex-estudiant Miguel Serna, que malauradament ens va deixar fa uns mesos.

                                    

Recordatori:

Dia: dimecres 19 de setembre

Lloc: L’Auditori. Sala 3 Tete Montoliu

Hora: 12 hores

Accés: Lliure