Graduats de l’ESMUC participen a 'L’ànima romàntica de Món Sant Benet'

Publicat el 08/07/2019

Sis graduats de corda de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participen del 12 de juliol al 7 de setembre en L’ànima romàntica de Món Sant Benet, una iniciativa que permet redescobrir el monestir. Cada divendres i dissabte a la nit d’aquest estiu, el Món Sant Benet, un equipament de la Fundació Catalunya La Pedrera, acollirà els visitants, i els músics de l'escola (Laura IsbertJavier GonzálezJohan Gregory Rondón CastilloMarçal PàmiesClàudia Romaní i Marina Soler) interpretaran diferents obres del romanticisme, ajudant a crear una proposta multisensorial que tindrà en la música clàssica i la cultura els seus eixos vertebradors.

Món Sant Benet 2

En la visita, un trio de corda (violoncel, violí i viola) interpretarà cada nit composicions dels romàntics alemanys en un entorn màgic. Així, sonarà Schubert, Schumann, Beethoven..., reviscuts per joves intèrprets formats a l’ESMUC, gràcies a una col·laboració entre la Fundació Catalunya La Pedrera i l’Oficina Alumni de l’escola.

La complicitat de joves talents és un dels punts forts de la proposta que compta amb l’assessorament musical del pianista Lluís Grané, exgraduat de l’escola i exparticipant del programa Residències Musicals de la Fundació Catalunya La Pedrera, i amb una àmplia trajectòria professional en el món de la música.

Cada divendres i dissabte d’aquest estiu, a les 22 hores, el monestir, que fou residència d’estiu del pintor Ramon Casas, s’omplirà de llum i misteri, de projeccions audiovisuals, imatges artístiques i cites poètiques, en un muntatge suggestiu, que ens transportarà a l’ànima romàntica del monestir. I, per arrodonir la vetllada, la proposta planteja la possibilitat de contractar el pack amb l’activitat i un àpat i estada a l’Hotel Món****s.

 

Músics participants

Del 12 de juliol al 10 d’agost

  • Laura Isbert. Graduada en violoncel
  • Javier González. Graduat en violí
  • Johan Gregory Rondón Castillo. Estudiant del Màster d’Estudis Avançats d’Interpretació de l’ESMUC, de viola.

Del 16 d’agost al 7 de setembre

  • Marçal Pàmies. Graduat i màster en interpretació de violí clàssic i contemporani
  • Clàudia Romaní. Graduada en violoncel
  • Marina Soler. Estudiant de viola

                             

Més informació:

L’ànima romàntica de Món Sant Benet

Promoció per a la Comunitat ESMUC: consulteu La meva ESMUC

Món Sant Benet

Camí de St. Benet de Bages, s/n

Tel. 93 875 94 01

08972 Sant Fruitós de Bages (Barcelona)

www.monstbenet.cat