Festival Ciutat Flamenco: Morente & Roach

Publicat el 13/10/2020

El Taller de Músics, l’ESMUC i L’Auditori s’han unit per a fer un homenatge a les figures d’Enrique Morente i Max Roach. El concert, que també és el tret de sortida del Festival Ciutat Flamenco, tindrà lloc el dissabte 24 d’octubre, a les 21 hores, a la Sala 2 Oriol Martorell. Entrades a la venda.

Morente-Roach

Enrique Morente i el llegendari bateria de jazz Max Roach, tots dos amb els seus músics, es van unir durant una setmana tocant demà, dia i nit en Les Navezuelas, en Cassalla de Sierra (Sevilla), per a generar una nova obra per encàrrec del llavors director de la Biennal de Flamenco, José Luis Ortiz Nuevo. La peça es va estrenar en la Biennal de 1992, en un concert únic i excepcional per la seva complexitat i voluntat transgressora.

Taller de Músics i ESMUC haun unit esforços per a fer un homenatge a aquests dos grans de la música i desenvolupar el nou espectacle Morente & Roach in memoriam, sota la direcció de David Leiva i amb la col·laboració de David Albet, cap del departament de Música Clàssica i Contemporània, instruments orquestrals.

                                                         

Resultat final nou i únic

Morente & Roach in memoriam s'inspira en la trobada dels dos artistes, però no és una simple recreació. Cada membre del grup aporta la seva musicalitat i idees donant un resultat final nou i únic. Un viatge que portarà a l'audiència a camins plens de sorpreses i emocions entre diferents gèneres musicals, sent el fil conductor la mateixa música, sempre en moviment i transformació

 

Intèrprets:

David Leiva, director musical
David Leiva i David Albet, producció
Ramón Ángel Rey i Kike Pérez, bateria
Ana Brenes, Cristina López i Thais Hernández, cante
David Cerreduela i David Leiva, guitarra flamenca
Pau Mainé, guitarra elèctrica
Héctor Tejedo, contrabaix
Pablo Martín, saxo
Armand Noguera, trompeta
Pepe Motos, cajón
Lluís Pérez Villegas, vibràfon
Daniel Murraniz, marimba
María Muñoz, cors

Més informació:

Morente-Roach (Compra d'entrades)

Festival Ciutat Flamenco

              

RECORDATORI:

Dissabte, 24 d'octubre

Sala 2 Oriol Martorell de L'Auditori

21 hores

Entrades: 15€