Estudiants de l’ESMUC participen a ‘Laments’, de l’Institut del Teatre, dirigits per Xavier Sabata

Publicat el 30/11/2020

Del 3 al 6 de desembre, estudiants de l’ESMUC realitzen una col·laboració artística amb l’Institut del Teatre amb la interpretació de l’obra Laments, dirigida pel graduat de l’ESMUC, Xavier Sabata.

Laments_Institut del Teatre

La col·laboració se centra en la posada en escena de l’obra Laments, a càrrec d’alumnes de 4t d’interpretació de Teatre musical i escenografia. L’autoria i la direcció de l'espectacle és del contratenor Xavier Sabata. Els estudiants participants que tocaran la música en directe en les representacions són Martí Cabarrocas, saxo tenor, Miguel Bonal, viola da gamba, Pau Duran, guitarra, i David Vaamonde, teclats.

L’obra mostra com “deu personatges coincideixen, imprevistament, enmig d’una carretera trencada que els confronta i que, sense que ho sàpiguen, també els uneix. Deu veus que aprofiten aquesta trobada per compartir ferides i explorar les mateixes falles: un purgatori que els impulsa a expressar els seus planys a mesura que generen empatia, sonoritat i comprensió a través de la música de Monteverdi i Cavalli, entre d’altres”.

Activitat exclusiva per a la comunitat educativa de l’Institut del Teatre.

 

Més informació:

Laments