Estudiants de l’ESMUC al Seminari Beethoven

Publicat el 09/02/2018

Aquest dimecres 14 de febrer, l’estudiant de piano Eudald Buch participa en el Seminari Beethoven: Tema i variacions que imparteix Jonathan Brown, professor de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i membre del Quartet Casals. L’activitat començarà a les 19 hores, a la Sala 4 de L’Auditori. La inscripció és gratuïta i cal fer-la en línia.

Beethoven seminari

El seminari, Beethoven des de dins: el geni de Beethoven vist per un músic forma part de diverses conferències en el context dels concerts que el Quartet Casals dedica a Beethoven. Les conferències compten amb la col·laboració de tres estudiants de l’ESMUC, Víctor Braojos, Eudald Buch i Joan Ramon Salamó. Cada un d’ells interpretarà una sonata del compositor, que servirà d’exemple de la temàtica que aborda la conferència.

En aquesta segona sessió, Eudald Buch interpretarà la Sonata Opus 109. El passat 27 de setembre va ser l’alumne Víctor Braojos va ser el intèrpret convidat amb la Sonata per a piano Opus 31/3: Allegro. El 23 de maig serà Joan Ramon Salamó qui participarà amb la  Fuga: solo de la Sonata per a piano Opus 110: Alegro ma non troppo.

L’activitat és d’especial interès per als estudiants de música de l’ESMUC.

                                       

Més informació:

Seminari Beethoven 

Inscripció