Emociona’t amb el piano de Pierre Réach a #DimartsTocaESMUC

Publicat el 21/11/2019

La sessió de #DimartsTocaESMUC del 26 de novembre serà l'última d’aquest quadrimestre. Aquesta sessió serà ben especial perquè ens acompanyarà tota una figura internacional del món del piano, el professor Pierre Réach, amb un programa centrat en Beethoven. El concert començarà a les 18.15 hores a l’Auditori ESMUC Sala 4 i l’entrada és gratuïta. Vine! T'hi esperem!

Dimarts Toca ESMUC Pierre Réach

Imatge de Dimarts Toca ESMUC. Concert Pierre Réach. Foto cedida P. R.

Pierre Réach és Caballer en l'orde de les arts i les lletres pel Ministeri de Cultura (2015), professor al Conservatori Superior de París, a l'ESMUC i professor Honoris Causa del Conservatori Superior de Shanghai.

Al llarg dels anys, i en molts racons del món, Pierre Réach ha adquirit una reputació de pianista excel·lent que interpreta obres tan espectaculars com les Variacions Goldberg, de Bach, la transcripció de Liszt de la Simfonia fantàstica, de Berlioz, o la sonata "Hammerklavier", de Beethoven, entre altres.

Réach, també, és director artístic del festival Piano Pic als Pirineus francesos i de la sèrie de concerts "Entorn del piano", de Palma de Mallorca així com a jurat a nombrosos concursos internacionals. Ha gravat diferents treballs discogràfics i és laurat en diferents competicions internacionals, i entre d'altres va rebre el Primer Premi Olivier Messiaen.

                            

Dimarts Toca ESMUC

Des del mes d’octubre i fins al mes de març, el cicle #DimartsTocaESMUC ofereix una programació amb propostes dels músics del centre, dels diferents àmbits acadèmics de l’Escola i constitueixen una programació estable per a tot el curs.

El públic assistent gaudeix de concerts de solistes i grups de cambra de les diferents especialitats interpretatives que s’imparteixen a l’ESMUC, com ara Música Clàssica i Contemporània, Jazz i Música Moderna, Música Antiga, Música Tradicional i Flamenco.

                                                

Programa:

Sonata n° 12 opus 26 (Marcia funebre) 

Sonate n° 14 opus 27 núm. 2  (Claro de luna)

Sonata n° 15 opus 28  (Pastorale)

                                

Més informació:

Dimarts Toca ESMUC

Pierre Réach (francès)

Entrevista Pierre Réach (Revista Musical Catalana, 14 març 2018)

Youtube: Pierre Réach - Concert À Notre-Dame de Sion à Istanbul - Beethoven : "Pastorale"