El cicle de concerts Winterlied torna un any més al Goethe Institut

Publicat el 03/02/2020

El Goethe-Institut de Barcelona acull una nova edició del cicle de concerts de Lied protagonitzat pels estudiants del Màster de Lied i de Títol Superior de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Amb el nom de Winterlied, o Lied d’hivern, el cicle coordinat per la professora de cant, Assumpta Mateu, compta de tres sessions que se celebraran els dimarts 4, 11 i 18 de febrer, a les 20.15 hores, a la cafeteria del Goethe-Institut.

Concert de Lied

L’entrada als recitals és gratuïta i les persones assistents tindran l’oportunitat d’escoltar les obres mestres del romanticisme alemany (Schubert, Schuhmann, Brahms, Strauss...), que contrastaran amb algunes veus del romànic (Toldrà, Turina, Debussy, Hahn...).

Als cantants i pianistes de l'ESMUC se'ls dóna l'oportunitat de presentar el seu repertori davant un públic que -inspirats en els concerts que en el segle XIX se celebraven en els salons de casa- podrà beure i menjar durant les actuacions a la cafeteria.

Més endavant, a la primavera, tindrà lloc el cicle Frühlingslied (Lied de primavera) que continuarà amb la programació de lied amb tres concerts més els dies 21 i 28 d’abril i el 5 de maig.

Tota la informació sobre els artistes i el repertori estarà disponible pròximament. Podeu consultar tota la programació del cicle a la pàgina web del Goethe-Institut Barcelona.

Intèrprets i programa

4 de febrer de 2020

Iria Souto, soprano
Ainhoa Zugaza, piano
Nerea Benavent, soprano
Elena Cid, piano

Programa

11 de febrer de 2020

Belén Roig, soprano
Ester Lecha, piano
Daniel Folqué, contratenor
Jordi López, piano

Programa

18 de febrer de 2020

Robin Sansen, tenor
Esther Vilar, piano
Anna Guasch, soprano
Elisabet Barroso, piano
Rita Morais, soprano
Leyre Sáenz de Urturi, piano

Programa

Logo Goethe-Institut Barcelona

Conveni institucional

Aquest cicle de concerts reflecteix la relació estreta de l’ESMUC amb el Goethe-Institut Barcelona, que està emmarcada dins d’un conveni per col·laborar en l’organització d’esdeveniments culturals i la promoció de la cultura alemanya. A través d’aquest conveni, les dues institucions mantenen el seu acord per programar, entre altres possibles projectes, el ja consolidat cicle de lied i el més nou de jazz, que es realitzen a les instal·lacions de l’entitat alemanya.